fbpx

Dacă te confrunţi cu anxietăţi, frici, nesiguranţă, neîncredere sau ai nevoie de mai multă claritate cu privire la direcţia ta în viaţă, sunt aici pentru tine, cu tehnici adaptate fiecărui client în parte şi menite a produce acea transformare a modului de a gândi, a simţi, a trăi.

Abordarea mea se bazează pe patru direcţii:

Respiră

În timpul sesiunilor te readuc în prezent, de unde te poţi reconecta la resursele de care ai nevoie pentru a-ţi atinge obiectivele. Te ghidez în practica mindfulness prin programul on-line pe care îl poţi accesa sau în cadrul sesiunilor on-line de meditaţie ghidată.

Simte

Primul pas către schimbare este reconectarea la noi înşine, la emoţiile noastre. Te ghidez în a identifica ce se întâmplă în corpul tău atunci când eşti supus unei situaţii de stres, sau unei situaţii de tensiune. Înglobez astfel Compassionate Inquiry, abordarea psihoterapeutică a lui dr. Gabor Mate.

Deblochează

Odată reconectat la tine însuţi, te ghidez în a debloca emoţiile din corp, convingerile limitative, tiparele de gândire.

Transformă

Transformarea vine din a trăi mai conştient: mai conştient de ce se întâmplă în jurul tău, în interiorul tău (minte şi corp) şi în viaţa ta. Transformarea vine din eliberarea de tipare şi mecanisme care nu îţi mai folosesc acum, din a descoperi că tu ai puterea de a alege. Transformarea vine din interior.

Cum decurge o sesiune de coaching?

Fiecare sesiune începe cu o intenţie: Ce anume vrei să obţii în urma sesiunii de coaching? Care este situaţia în prezent şi cum ai vrea să fie?

Apoi, pe parcursul sesiunii îţi voi adresa întrebări astfel încât tu să găseşti răspunsurile şi resursele interioare de care ai nevoie. De asemenea, te voi ghida la corpul tău, la ce simţi, pentru a identifica acele blocaje care te împiedică să trăieşti aşa cum îţi doreşti.

Cât durează?

O sesiune de coaching durează 60 de minute.

Cât costă?

Preţul unei sesiuni este de 250 Ron.

Cum pot să mă programez?

Achiziţionează o sesiune aici.

Trimite dovada plăţii la cristina@cristinabara.ro şi te voi contacta pentru stabilirea detaliilor.

Unde se desfăşoară sesiunile?

Având în vedere limitările cauzate de Covid-19, sesiunile se desfăşoară exclusiv on-line, prin intermediul platformei Zoom sau Skype. Ambele sunt gratuite.

Cât de des e nevoie să fac coaching?

Depinde foarte mult de nevoia ta şi de provocările cu care te confrunţi. Sunt persoane care fac o dată sau de două ori pe săptămână, iar altele o dată la două săptămâni.

Rolul meu nu este să devii dependent(ă) de mine, ci să găseşti acele resurse interioare astfel încât prezenţa mea să nu mai fie necesară.

Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!