Puncte de bine

Ce sunt Punctele de bine?

Bine faci, bine găsești! 🙂

Un punct de bine înseamnă 10 lei donați uneia dintre cauzele de mai jos.

Poți alege să donezi la mai multe sau la una singură, oricând poți.

Odată de faci o donație, trimite un email la adresa: office@cristinabara.com cu dovada plății și vei găsi în contul tău numărul de puncte aferente donației.

Dacă de exemplu donezi 25 lei, vei găsi în contul tău 2 Puncte de bine urmând ca cei 5 lei rămași să se reporteze până se formează un punct.

Urmărește pagina Magazin și înscrie-te la un workshop folosind Puncte de bine.

Punctele folosite la înscrierea la un workshop nu se returnează (dacă de exemplu te decizi să nu mai participi). Ele vor fi scăzute din contul tău. Fă-ți cont aici.

Punctele nefolosite din cont nu vor putea fi transformate în bani și nici transferate unei alte persoane.

Încercăm să facem o viață mai bună pentru o parte dintre animăluțele de pe străzile din România, ajutați-ne să le oferim o a doua șansă.

Construim o lume în care fiecare copil are acces liber şi egal la educaţie de calitate, în care puterea modelului pozitiv domină și în care fiecare tânăr își poate urma vocația.

Susținem comunitățile defavorizate, în mod special mamele și copiii din medii vulnerabile, educația în mediul rural și orice alte cauze care nu pot schimba lumea, dar pot schimba lumea cuiva. Picătură cu picătură se face un ocean.

Construim un teatru împreună, de la zero. Alătură-te demersului

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

Tu îți transformi aniversarea în Zi de Bine pentru proiectul social al lunii, prietenii tăi donează, noi îl implementăm până la finalul lunii și împreună înmulțim Binele pentru cei în nevoie. E simplu să faci Bine.

Susținem copiii bolnavi de cancer prin proiecte și activități dedicate lor, iar scopul
nostru este să-i ajutăm în această luptă și să le redăm zâmbetul pe buze.

Vrem să transformăm sistemul educațional din România într-unul care să promoveze respectul, onestitatea, spiritul de echipă și responsabilitatea. 

Vrem să ajutăm oamenii și organizațiile să își creeze succesul prin intermediul educației.