fbpx

Misiunea

Am visat să devin cântăreață, doctor, detectiv, kinetoterapeut, designer, actriță şi multe altele. Când ești mic, ai senzația că poţi să devii orice. Nimic nu pare prea departe; nimic nu pare imposibil.
Treptat însă, lista s-a restrâns. Dar, mi-am dorit dintotdeauna să lucrez cu oameni, să îi ajut, să le ridic moralul. Îmi place şi să pictez, să scriu, să compun poezii, să dansez, să cânt. Însă dorința de a lucra cu oamenii nu a dispărut niciodată.
Iubesc la nebunie ce fac, dar nu am făcut asta dintotdeauna. O bună perioadă de timp am uitat de visele din copilărie, am uitat că pot să devin orice vreau. Am uitat că am această „super-putere”.
Ca mine sunt mulți alții care au îndrăznit să îşi urmeze visele oricât de greu a fost drumul până la ele, oricât de nesigur şi oricât de “nebunesc”. Când pornești în această “călătorie” ai senzația că doar ție ţi-e greu; că altora le-a fost mai ușor. Şi cam așa par poveștile de succes: pare că oamenii s-au trezit peste noapte cu idei geniale şi cu un succes nebunesc. Însă nu se vede povestea din spatele acelui succes, cât de mult au muncit până să ajungă acolo sau de câte ori au eșuat.
Oameni şi pasiuni e un proiect de suflet. Mi-am propus să aduc o scânteie de speranță pentru toate sufletele care încă așteaptă “momentul potrivit” pentru a-şi urma visele dincolo de orice piedici, de orice obstacole. Mi-am propus să aduc inspirație şi oamenilor care sunt încă în căutarea pasiunii lor. Câteodată pasiunea este un side-job, sau ceva ce faci în timpul liber. Însă un lucru e clar, nu poţi renunța așa ușor la ea, odată ce ai găsit-o.

Povestea lor