fbpx

Cristina Bara

Coach Transformaţional

Cred că în fiecare dintre noi este un potenţial imens care abia aşteaptă să fie descoperit.

Ca şi coach, însoţesc oamenii în propria călătorie, mergând alături de ei, fără judecată, punând întrebări, provocând la explorare şi lăsând spaţiu pentru descoperire interioară. 

Susţin sesiuni individuale de coaching (on-line sau faţă în faţă), precum şi ateliere de dezvoltare personală pentru adolescenţi şi adulţi. 

Sunt certificată în abordarea psihoterapeutică a traumei dezvoltată de Dr. Gabor Mate (Compassionate Inquiry), absolventă a programului de coaching certificat de ICF susţinut de Mind Learners şi consilier pentru dezvoltare personală.

În prezent, sunt studentă a facultăţii de psihologie din cadrul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti şi sunt terapeut NARM (Neuro Affective Relational Model) în training. 

De asemenea, sunt prima persoană din România certificată în folosirea Safe and Sound protocol (o terapie prin sunet care aduce îmbunătăţiri semnificative în reducerea stresului, anxietăţii, deficitului de atenţie, provocărilor legate de traumă, etc.)

Certificările mele

Abordarea mea

Abordarea mea este una integrativă, încorporând numeroase alte abordări care dovedesc conexiunea minte, corp, emoţii (Compassionate Inquiry, Neuro Affective Relational Model, Polyvagal Theory, etc).

Astfel, motto-ul după care mă ghidez este că nu suntem doar mintea sau doar corpul nostru, recunoscând importanţa fiecărui aspect în parte şi aducând în plus faţă de o abordare strict cognitivă schimbarea nivelului de conştiinţă. Schimbarea nu este numai de suprafaţă, ci este o transformare a modului de a gândi, a simţi, a lua decizii conştiente.

Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!