fbpx

Cristina Bara

Coach Transformaţional

Iubesc oamenii şi țin spaţiu pentru dezvoltare personală, pentru transformare.

Sunt înainte de toate om într-o continuă transformare şi proces de creaţie. Mă inspiră multe lucruri, însă în ultimii ani m-am dedicat studiului conectării minte, corp şi suflet, a comportamentelor umane şi a înţelegerii impactului traumelor timpurii asupra vieților noastre de adult.

Formal, sunt absolvent al școlii de coaching Mind Learners acreditată de ICF, am obţinut certificarea în abordarea psihoterapeutică Compassionate Inquiry dezvoltată de Dr. Gabor Mate şi sunt consilier pentru dezvoltare personală.

De asemenea, sunt prima persoană din România certificată în folosirea Safe and Sound protocol (o intervenţie auditivă de 5 zile care aduce îmbunătăţiri semnificative în reducerea stresului, anxietăţii, deficitului de atenţie, provocărilor legate de traumă, etc.)

Certificările mele

Abordarea mea

Abordarea mea este una holistică, încorporând numeroase alte abordări care dovedesc conexiunea minte, corp, emoţii (Compassionate Inquiry, Neuro Affective Relational Model, Polyvagal Theory, etc).

Astfel, motto-ul după care mă ghidez este că nu suntem doar mintea sau doar corpul nostru, recunoscând importanţa fiecărui aspect în parte şi aducând în plus faţă de o abordare strict cognitivă schimbarea nivelului de conştiinţă. Schimbarea nu este numai de suprafaţă, ci este o transformare a modului de a gândi, a simţi, a lua decizii conştiente.

Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!