fbpx

Despre coaching

 

Coaching-ul este mai mult decât despre setarea obiectivelor şi despre ce poate fi măsurat în business. Este despre dezvoltare personală.

 

Deblochează resursele interioare

Coaching-ul nu este despre a încerca să “repari”, ci mai degrabă despre a debloca potenţialul şi a aduce oamenii mai aproape de darurile şi talentele lor naturale.

În timp ce sfaturile subminează capacitatea oamenilor de a îţi găsi propriile răspunsuri, coaching-ul creează spaţiu pentru introspecţie, prin întrebări, oglindire şi susţinere.

 

Creşte performanţa

Atunci când vorbim despre performanţă, fie la muncă sau în orice activitate ne implicăm, instrucţiunile nu funcţionează tot timpul.

Coaching-ul, în loc să dea instrucţiuni, creează un mediu pentru creştere şi dezvoltare personală; împuterniceşte oamenii; îi duce mai aproape de rezultate. Şi face asta prin a elimina interferenţele interioare care stau în calea performanţei.

 

Creşte conştientizarea de sine

Jung spunea că până nu faci inconştientul conştient îţi va conduce viaţa şi o vei numi soartă. Oamenii nu răspund la ce se întâmplă de fapt ci la percepţiile pe care le-au creat în mintea lor.

Prin coaching se oglindesc orice “puncte oarbe”: convingeri limitative, frici, programe de autosabotaj, etc. astfel încât să devii mai conştient şi să te eliberezi de acele interferenţe sau poveşti create de mintea ta.

 

Este despre tine, în întregime

Nu suntem “defecţi”, aşa că prin coaching, scopul este de a te aduce mai aproape de tine, în întregime. Fiecare parte din tine este binevenită.

Misiunea mea

Misiunea mea este să aduc mai multă conştientizare, să ţin spaţiu pentru transformare personală. Şi fac toate acestea având grijă de mine prima dată, astfel încât să fiu complet prezentă în sesiunile cu oamenii.

Caut mereu abordări şi metode pe care să le pot încorpora în practica mea, astfel încât să poată avea loc o transformare în vieţile oamenilor.

Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!