fbpx

“Deblochează-ţi potenţialul” este despre tine, despre a trăi în aliniere cu valorile tale, despre a-ţi manifesta potenţialul maxim.

Dacă simţi că ceva te ţine în loc, dacă simţi că ai o voce pe care nu o exprimi aşa cum simţi, dacă simţi că ai mult mai mult potenţial decât cel pe care îl manifeşti acum în viaţa ta, acest curs este pentru tine.

Nicio schimbare nu poate avea loc dacă nu priveşti în interior. Vei avea parte de materiale şi exerciţii menite a-ţi muta atenţia în interior, la tine. Vei avea timp de reflecţie şi vei avea şi provocări. E ca şi cum ai propriul coach la tine acasă.

Dincolo de zona ta de confort este drumul spre cea mai bună versiune a ta. Însă nu vei fi singur. Dă-mi voie să te însoţesc în acestă călătorie!

Cursul este structurat astfel încât să obţii mai multă claritate cu privire la unde eşti acum, ce te opreşte, cum îţi poţi seta obiective aliniate cu valorile tale şi care este adevăratul tău potenţial.

Cursul se desfăşoară pe platforma on-line Teachable. Odată ce te-ai înscris, vei primi acces la platformă unde vei fi invitat să îţi creezi un cont şi vei putea să accesezi materialele în ritmul tău, din confortul casei tale.

De asemenea, materialele vor putea fi descărcate şi printate, astfel încât să îţi creezi propriul caiet de practică.

Agenda

Întrebări

Cum mă pot înscrie la curs?

Achiziţionează cursul aici. Trimite confirmarea plăţii pe adresa cristina@cristinabara.ro şi vei primi instrucţiuni de logare pe platforma on-line Teachable unde vei putea accesa materialele oricând vrei tu.

Cât costă?

Preţul este 210 Ron şi plata se face on-line prin pagina de magazin virtual.

Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!