fbpx

Sesiuni individuale de coaching

Ai multe idei dar nu ştii cum să te organizezi şi îţi lipseşte motivaţia să o faci? Simţi că eşti blocat(ă), copleşit(ă) şi la un nivel scăzut de energie? Se întâmplă multe în viaţa ta personală/profesională şi nu ştii cum să faci faţă? Ai nevoie de mai mult timp pentru tine şi pentru lucrurile care îţi fac cu adevărat plăcere dar nu ştii cum să faci?

Acestea sunt doar câteva din subiectele pe care oamenii le adresează în cadrul unei sesiuni de coaching.

Fie în viaţa personală sau profesională, în majoritatea timpului reacţionăm la ce se întâmplă în jurul nostru, fără să fim conştienţi de asta.

Rolul meu este să îţi oglindesc orice puncte „oarbe” care îţi conduc viaţa, să te însoţesc în călătoria ta personală, să îţi ţin spaţiu pentru introspecţie şi transformare personală. Toate într-un spaţiu sigur, complet confidenţial, fără judecată, ci cu susţinere şi compasiune.

Rolul meu nu este să te „repar”, ci să te conduc spre magia ta interioară.

Despre sesiuni

Sesiunile sunt susţinute atât faţă în faţă în cadrul biroului din Bucureşti, sau on-line.

Fiecare sesiune durează între 60-90 minute.

La începutul primei întâlniri, voi face o introducere în coaching, şi voi prezenta rolul meu în calitate de coach.

Tipul de coaching pe care îl practic este transformaţional pentru că este mai puţin despre setarea obiectivelor/stabilirea planurilor de acţiune, cât despre a transforma modul în care ne raportăm la provocările zilnice. Intenţia mea este de a contribui la creşterea nivelului de conştientizare şi a capacităţii de a răspunde la ce se întâmplă mai degrabă decât de a reacţiona.

Fă o programare


Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!