fbpx

Cristina Bara

Coach Transformaţional

Iubesc oamenii şi țin spaţiu pentru dezvoltare personală, pentru transformare.

Sunt înainte de toate om într-o continuă transformare şi proces de creaţie. Mă inspiră multe lucruri, însă în ultimii ani m-am dedicat studiului conectării minte, corp şi suflet, a comportamentelor umane şi a înţelegerii impactului traumelor timpurii asupra vieților noastre de adult.

Formal, sunt absolvent al școlii de coaching Mind Learners acreditată de ICF, am obţinut certificarea în abordarea psihoterapeutică Compassionate Inquiry dezvoltată de Dr. Gabor Mate şi sunt consilier pentru dezvoltare personală.

Îmi place să scriu, atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Ţin sesiuni individuale de coaching şi de compassionate inquiry (atât fizic, în Bucureşti, cât şi on-line), workshopuri de mindfulness şi dezvoltare personală.

Certificările mele

Abordarea mea

Cred cu tărie că nu putem separa mintea, de corp şi de suflet. Astfel că, folosesc diferite unelte din mindfulness, coaching, Compassionate Inquiry, neuroştiinţă, pentru a crea o legătură între cele trei.

Nu putem crea o schimbare de durată dacă nu suntem conştienţi de lucrurile care ne fac să ne comportăm într-un anumit fel. Astfel că, înainte să mergem oriunde, este important să ştim unde suntem acum. Care sunt limitările noastre şi care sunt resursele interioare.

M-aş bucura să fac parte din procesul tău transformaţional.

Abonează-te

Dacă ţi-a plăcut conţinutul acestui site, abonează-te pentru a păstra legătura. Te voi ţine la curent cu proiectele la care lucrez şi cu conţinutul nou de pe site. 

Vei putea să te dezabonezi oricând doreşti. 

You have Successfully Subscribed!